Acta de la reunió de l'1 de juny de 2011


LES MULTES SIMBÒLIQUES
La última reunió del curs, abans de la Jornada de Convivència, estava centrada precisament en concretar la data, horaris i activitats a realitzar. La reunió la va moderar Álvaro Ruiz.
En el primer punt de l'ordre del dia es va fer repàs de la sessió anterior, i alguns consellers i conselleres van comentar que, després d'aprovar modificacions del reglament, van parlar amb consellers i suplents que no estaven acudint a les reunions per a intentar conèixer les raons i aconseguir que tornaren a les reunions, però alguns van mostrar desinterès o s'excusaven dient que tenien altres obligacions.
El segon punt de l'ordre del dia consistia en decidir el dia de realització de les jornades, ja que el calendari escolar acabava enguany justament en divendres i dificultava poder trobar una data adequada a tots. Finalment, després d'escoltar diferents propostes i arguments a favor de les dates, es va decidir que les jornades es realitzarien el dia 27 de juny.
En el tercer punt va ser en el qual es va decidir l'horari i les activitats a desenvolupar. Després d'escoltar diferents propostes de jocs i altres activitats, van decidir mantenir les activitats realitzades l'any passat, quedant mitja hora abans per a poder traure un espai de temps en el qual poder realitzar els múltiples jocs que havien anat proposant. Per tant, el planing de les jornades serà el següent:
  • 10:00 Punt de trobada, l'Ajuntament
  • 10:00 a 11:15: Multes simbòliques
  • 11:15 a 12:30: Reunió d'avaluació i presentació del nou reglament
  • 12:30 a 13:45: Trasllat per a realitzar jocs (l'espai queda pendent de definir segons la disponibilitat que hi haja).
  • 13:45 a 16:00: Trasllat a la piscina on menjarem i banyarem.
Per a poder acudir a la piscina serà necessari que els consellers i suplents que vagen a venir vengen amb una autorització signada. Aquesta autorització s'enviarà abans de la finalització de les classes, i hauran de portar-la signada pels seus pares o tutors el mateix dia de la jornada.

    Per a acabar, en el punt dedicat a precs i preguntes, un dels consellers va comentar les manifestacions que anaven a haver-hi la setmana vinent a conseqüència de les propostes educatives aparegudes aquesta mateixa setmana, amb les quals sembla ser que des del centre de Riu Túria els alumnes s'estaven mobilitzant per a mostrar el seu rebuig.