Primera Reunió CMI 2011-2012

La primera reunió del Consell Municipal d'Infància va tenir lloc en la sala multiusos de Quart Jove (carre La Torreta, 1) el passat dia 19 d'octubre de 2011.

La Regidora d'Infància, Consue Campos, donà la benvinguda i va felicitar per la seua elecció a totes les conselleres i els consellers d'aquesta nova legislatura.

També els va animar a participar i va agrair la seua dedicació, sent la veu que representa la resta de xiquets i xiquetes de Quart de Poblet

Després de realitzar una xicoteta presentació, es van explicar les normes de funcionament recollides al reglament de funcionament del consell i es van repartir les carpetes a cada conseller i consellera, amb el calendari de reunions i les documentacions necessàries per a desenvolupar la seua tasca. seua elecció a totes les conselleres i consellers d'aquesta nova legislatura. També els va animar a participar i va agrair la seua dedicació, sent la veu que representa la resta de xiquets i xiquetes de Quart de Poblet.

Les famílies que acompanyaven a les noves incorporacions van poder quedar-se per a veure en primera persona com es desenvolupa una reunió del CMI.

Ací us deixem un parell de fotografies d’aquesta primera reunió.