Acta de la reunió conjunta del 28 de març de 2012 de tots els consellers i conselleres
Aquesta reunió es va celebrar canviant de data per a evitar que la proximitat amb les falles no suposarà una falta d'assistència de consellers i conselleres. La reunió tornava a ser conjunta amb l'objectiu d'acabar amb el treball iniciat en sessions anteriors.
Després de triar moderadora i secretari de la reunió, es van formar de nou els grups que durant la reunió anterior havien estat seleccionant la informació que havia d'aparèixer a les diferents guies. Cada grup va tornar a revisar la informació i van acabar de seleccionar-la i completar amb les idees que pogueren tenir. Quan van acabar de penjar la informació als murals de cada guia, van dedicar uns minuts a revisar la informació que altres grups havien posat als seus murals, podent completar la informació que hi havia si ho consideraven oportú. Després d'aquesta segona fase, els consellers i conselleres es van asseure i van fer una lectura comuna per a revisar la informació i acabar de revisar si les aportacions realitzades estaven bé o volien llevar alguna informació per no ser adequada a l'edat o per estar duplicada.
Amb tot ja acabat, es va proposar passar la informació a les diferents àrees municipals perquè confirmaren i actualitzaren la informació existent sobre els diferents serveis i activitats que podien aparèixer. Una vegada la informació siga retornada, es portarà al CMI novament per a donar el vistiplau abans de passar tota la informació a l'àrea de comunicació de l'Ajuntament per a que s'encarregue del disseny i maquetació de les guies.
En l'últim punt, van haver-hi diverses propostes que es van llançar als consellers que venien des d'entitats del municipi:
-  Joc Solidari: Desde Cases de Joventut es realitza tots els anys aquest projecte de solidaritat que es duu a terme gràcies a voluntaris que col·laboren en les diferents fases del mateix. L'activitat final del projecte es realitza un dissabte al matí, organitzant una gimkhana gegant d'activitats a través de les quals els escolars aconsegueixen punts que es transformen en diners destinats al projecte de cooperació que han triat al seu centre. La proposta que volien traslladar al CMI era si volien participar a l'organització d'aquesta activitat, proposta que va ser aprovada i es va decidir convidar als organitzadors per a explicar amb major detall l'activitat i en què podien col·laborar.
-  Amics de la Passejà: Aquesta entitat del municipi s'encarrega tots els anys de realitzar un concurs de dibuix als centres escolars i enguany volien comptar amb la col·laboració del CMI per a donar a conèixer aquest concurs. Es va acordar també convidar-los a venir a la pròxima reunió per a informar-los de primera mà.
Per acabar, es va parlar de la data de la pròxima reunió acordant que, com els següents passos en la realització de la guia de recursos requerien de cert temps per a poder enviar la informació i rebre una contestació, es realitzaria el 25 d'abril.