Acta de la reunió conjunta del 29 de febrer de 2012 de tots els consellers i conselleres
Abans de començar aquesta reunió, els consellers van preguntar si s'anava a poder acudir a la convocatòria que havien llançat les AMPAs de diferents centres educatius de Quart de Poblet, per a concentrar-se a les 18.30h a la porta de l'Ajuntament per a defensar una educació de qualitat i pública i el cessament de les retallades en Educació. Es va fer una votació on una majoria dels consellers i conselleres van votar a favor de parar la reunió a les 18.25h i acudir a la manifestació com a representants del CMI i secundar les reivindicacions de les AMPAs.
Una vegada concretat aquest punt, reprenem la reunió conjunta en la qual es tractava de posar en comú el treball que havien anat desenvolupant els dos grups de consellers i conselleres al llarg de les sessions anteriors, amb l'objectiu d'anar concretant les possibles guies de recursos i activitats. Per a aquesta reunió, comptem amb la presència de Noelia Valero, Informadora Juvenil de l'Àrea de Joventut de l'ajuntament, que va llançar una proposta inicial de dividir la informació que es tenia i que havien anat aportant els consellers i conselleres en 4 guies diferenciades per edat. Per a fer-ho possible, es va dividir al grup en 4 subgrups barrejats en edats, als quals se'ls va repartir fulles amb la informació que ja s'explicava i papers en blanc per a poder anotar les idees que tenien i que no estaven ja per escrit. Els diferents grups van fer un primer treball de selecció de la informació que pensaven que podia ser interessant que apareguera a les seues corresponents guies, retallant-la per a posteriorment penjar-la en uns panells grans sobre la paret, cadascun dels quals es corresponia amb cada franja d'edat. Després d'això, els consellers podien anotar a les fulles en blanc noves activitats o recursos que pensaren que era interessant que apareguera tant a les seues guies com a les guies d'altres grups.
La reunió va arribar fins aquest moment, en el qual es va haver d'arreplegar els materials que s'havien estat utilitzant i es va quedar que es continuaria a la pròxima reunió que també seria conjunta i que es realitzaria el pròxim dia 21 de març a Quart Jove.