Acta de la reunió del 6 de juny de 2012 de tots els consellers i conselleres
La penúltima reunió del curs va tornar a ajuntar a tots els consellers i conselleres a Quart Jove amb la finalitat de posar punt final a les últimes accions que s'havien emprès des del CMI i per a concretar la Jornada de Convivència, última activitat del curs.
Després de triar moderador i secretària de la reunió, vam passar ràpidament al punt 4 aprofitant la visita de Noelia Valero, Tècnica de Joventut responsable de treballar juntament amb el CMI l'elaboració de la Guia. Ens va posar al dia de la informació que les diferents àrees municipals havien anat enviant i que desde l'Àrea de Comunicació ja s'estava treballant en el disseny de la nova Guia, amb l'objectiu de poder presentar-la durant la Jornada de Convivència. Respecte a aquesta presentació, encara que es va realitzar cap al final de la sessió, es va votar per a triar un representant de Primària i un altre de Secundària que seran els encarregats de presentar la Guia de Recursos dimecres que ve 27 de juny.
A continuació, els consellers i conselleres que havien estat al Joc Solidari van estar explicant als seus companys i companyes l'experiència viscuda. Amb el suport de fotografies, els representants de Secundària que s'havien encarregat de desenvolupar algunes proves van estar explicant-les a la resta de companys, mentre que els de Primària que havien acudit van donar les seues impressions com a participants. La conclusió final va ser que els agradaria repetir el pròxim any, doncs van gaudir d'un matí divertit alhora que ajudaven a conscienciar als participants i a recaptar fons per a destinar-los a projectes de cooperació.
Al següent punt, es van acordar tots els aspectes que estaven pendents sobre la Jornada de Convivència. El dia escollit va ser el 27 de juny, quedant la configuració d'activitats de la següent manera:
10.00h: Trobada a la porta de l'Ajuntament.
10.05h-11.15h: Activitat de Multes Simbòliques.
11.15h-13.30h: Durant aquest temps, es realitzaran les següents activitats sense poder concretar l'horari durant aquesta reunió:
- Preparació de la Presentació de la Guia.
- Reunió d'Avaluació del Curs.
- Presentació de la Guia.
13.30h-18.00h: Desplaçament fins a la Piscina per a menjar i gaudir del bany.
No és obligatori participar en totes les activitats, per la qual cosa aquells que no vagen a poder venir a la piscina acabaran a les 13.30h i hauran de venir a arreplegar-los a Quart Jove.
Aquell que arribe més tard de les 10.00h pot passar-se per Quart Jove i cridar al 654697392 per a veure on es troba el grup i així poder incorporar-se a l'activitat.
Serà necessari que tots els consellers i conselleres emplenen una autorització per a poder participar en les activitats, que hauran de lliurar aqueix mateix matí. A més, si els pares així ho desitgen, podran autoritzar també als seus fills i filles per a que es puguen quedar més tard de les 18.00h a la piscina municipal sota la seua pròpia responsabilitat, ja que l'activitat acabarà a aqueixa hora.
Els consellers i conselleres que vinguen a la piscina hauran de portar: menjar, banyador, tovallola, xancles, protector solar (opcional), tot açò en una motxilla, ja que durant el dia serà millor que porten roba còmoda i calçat adequat per a l'activitat de les Multes Simbòliques.
Amb açò es va arribar a la fi, quedant ja per al 27 de juny a la porta de l'Ajuntament.