Fireta de Nadal dia 27 i 28 de desembre del 2011



La Fireta de Nadal va tindre lloc els dies 27 i 28 del desembre passat al Pavelló Cobert del Poliesportiu Municipal de Quart de Poblet. Com tots els anys, l’ajuntament va convocar a diferents entitats i associacions amb l’objectiu d’oferir un punt de trobada i oci durant les festes nadalenques.



La principal novetat d’aquest any ha sigut el Consell Municipal Infantil; les xiquetes i els xiquets del municipi que el conformen van estar presents per a donar-se a conèixer i van organitzar activitats per a fomentar la participació.

Com es habitual, es va oferir un programa complet i lúdic que inclou tallers, atraccions unflables, actuacions i la party informàtica, entre altres moltes coses. Tampoc van faltar les activitats per a la reflexió i la formació de la ciutadania, com l’espai de la solidaritat o el taller d’educació vial impartit per la Policia Local de Quart de Poblet i els tallers de begudes saludables.



A més, les tecnologies de la informació com plataforma d’interrelació, de creació de noves oportunitats i de participació individual en la gestió del municipi van tenir un marcat protagonisme en esta fireta i es van posar a disposició dels veïns i veïnes totes les ferramentes que l’Ajuntament ha articulat per a facilitar que s’obrin al univers de les xarxes socials, als beneficis que ofereix Internet i, en definitiva, per acostar i modernitzar l’administració.