Reunió sectorial dia 18 de gener de 2012, 5é i 6sé de primària.

Ordre del dia:

  1. Benvinguda i recordatori sessió anterior.
  2. Moderador/a secretari/a.
  3. Avaluació Fireta.
  4. Guia Municipal.
  5. Propostes i preguntes.

La sessió va començar amb el primer punt de l’ordre del dia, va ser un poc ràpid per a passar a l’elecció de secretari@ i moderador/a, que es va fer segon els estatuts, assignat per ordre de llista a Ana López i Drágana Agnesia respectivament.

Començaren amb el tercer punt, on cadascun@ va dir la seua opinió sobre el funcionament de la fireta, existint diverses opinions com:

  • El joc de la gymkhana va ser un embolic.
  • El 2on dia va ser cansat.
  • Van haver “furts” de mapes i llapis.
  • El mural dels desitjos no estava clar i va terminar amb coses escrites que no tenien res a veure amb els desitjos...

En aquest moment els els va ocórrer posar nota a la fireta, així que es va fer una ronda on cadascun@ posava la nota, aquestes van ser les següents: 8/ 7.5/ 8/ 9/ 8/ 8/ 8/ 8/ 8.5/ 8.5/ 8.5/ 8.

Per tant, es va arribar a la conclusió de que malgrat es petits inconvenients que van poder aparèixer durant eixos dies, va estar molt bé i que repetiran podent millorar algunes coses en anys posteriors.

Arribant al punt 4, contem amb la presencia de Noelia com a representant de l’ajuntament per a comentar i presentar la guia de recursos, aportant exemples de diferents guies per a que a es facen una idea d’allò que pot arribar a fer-se, deixant pendent per a la pròxima reunió sectorial les aportacions dels consellers i conselleres per a la guia i per a la següent conjunta la decisió final, nom, format, etc. Publicant finalment allò que ells/es decidisquen a més d’allò que creuen que es interessant que estiga a la guia.

Arribat a l’últim punt, ens acomiadem i recordem les tasques pendents.